Loading...
X

ripssaus-kylling

2 dl vann

3 ss ripsgele
1/2 hønsebuljong

2 ts fransk sennep

1 ts ingefær

1 ss konsentrert appelsinjuice

1 ts soya

1 dl matfløte

1 ss hvetemel

  • varm opp vann
  • ripsgele 
  • buljongterning
  • sennep ingefær
  • appelsinjuice
  • og soya
  • i en  kjele 
  • visp sammen
  • matfløte og mel
  • i en bolle
  • og rør det så
  • inn i sausen
  • la sausen koke
  • i ca 3 minutter 
  • passer godt til for
  • eksempel stekt kylling

4 posjoner

fjærfe

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.