Loading...
X

fenikkelsaus

ca 200 g frisk
fenikkel i skiver

1 dl hakket gressløk 

1 dl hakket persille

1 1/2 creme fraiche

1 kryddermål sort pepper

1 ts knuste fenikkelfrø

  • legg fernikkelen
  • i en kjele
  • dekk den med vann
  • tilsett 2 kryddermål salt 
  • kok fernikkelen
  • i ca 10 minutter
  • til den er myk
  • hell av vannet
  • men ta vare på det
  • ha fenikkel gressløk
  • persille og 1 dl
  • av kokevannet
  • i foodprosessoren
  • kjør det til en
  • jevn pure
  • hell pureen i en kjele
  • visp inn creme fraiche
  • og krydder
  • la sausen koke 
  • et par minutter
  • smak den til 
  • tilsett salt om nødvendig
  • serveres til ørret eller ristet lasks 
  •  
  • 6 posjoner
  •  
  • sjø 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.