kryddermarinert-kyllingbryst
16. november 2014
1 kg kyllingfillet bryst uten vingeben
3 finhakkete hvitløksfedd
1/2 finhakket rød grillet chili
1 ts salt
2 ts karri
1/2 ts malt spisskummen
1/2 ts indisk tandoori
1 dl soyaolje
kvernet pepper
-
bland alle ingrediensene til marinaden
kjør gjerne alt i en matmølle
-
hell marinaden over kyllingfilleene
la dem godtgjøre seg natten over
i kjøreskapet
eller minimum en time på kjøkkenbenken
-
legg kyllingfilene utover på smurt stekebrett
og bak i ca 12-15 minutter
på 200oC
stikk gjerne et spyd i et av filletne
for å kjenne at det er gjennomstekt
kommer det klar kjøttkraft ut av fileten
er den ferdig
-
avkjøl ta gjerne vare på kraften
den er god i saus
6 posjoner/ 20 minutter etter marinering / lett å lage
eplemost rik og syrlig
Siste kommentarer