krokkodille-pa-grillen
16. november 2014
	250 g krokodille
	eller svinefillet 
presset saft av en sitron
3 ss olivenolje
2 feed hvitløk knust
2 ss soyasaus
- 
		skjær kjøttet i om lag 1 cm brede strimmler
og deretter i 2 cm lange biter
 - 
		krydre godt med med salt og pepper 
 - 
		bland sammen resten av ingrediensene
og mariner kjøtet i en god halv time
 - 
		Træ krokodillekjøttet på grillspidd 
 - 
		og legg spiddene på grillen
eller i en grillpanne
 - 
		stek kjøttet i 3 minutter på hver side
og pensle jevnt under stekingen
 - 
		pass på at det ikke blir gjennomstekt 
 - serveres sammen med sataysaus
 
4 posjoner som snaks
med cashewsatoy
	Krokodillekjøtt er lett å få tak i i afrika
	det er åpenbart verre å finne på voss
	men denne retten blir like god med
	svin kylling oksekjøtt eller reker
			
Siste kommentarer