Loading...
X

grillspidd-med-kudu

krydderblanding

2 ts malt spisskummen

1/2 ts knust sort pepper 

1/2 ts chiliflak

1/4 kajenepepper

 

1 ts salt

250 g kudu
eller lammefillet
i terninger

250 g annanas
1 boks av 454 g
avrendt

1 grønn paprika
i 2 cm store
terninger

olivenolje

  • bland krydder og salt
  • og tilsett kjøtterningene
  • la det stå i en halv time
    hvis du har tid
     
  • og træ deretter kjøtt annanas
    og paprika vekselvis på grillspidd

     
  • hell over litt olivenolje
    og stek spiddene

     
  • om lag 5 minutter på hver side 
     
  • vend av og til
     
  • hvis du steker dem inne
    sørg for god utlufting
    for krydderblandingen
    dufter veldig sterkt 

disse tre smakene går utrolig godt sammen
– det krydrede kjøttet den saftige
fuktige annanasen
og den skarpe friske paprikaen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.