grillspidd-med-kudu
16. november 2014
krydderblanding
2 ts malt spisskummen
1/2 ts knust sort pepper
1/2 ts chiliflak
1/4 kajenepepper
1 ts salt
250 g kudu
eller lammefillet
i terninger
250 g annanas
1 boks av 454 g
avrendt
1 grønn paprika
i 2 cm store
terninger
olivenolje
- bland krydder og salt
- og tilsett kjøtterningene
-
la det stå i en halv time
hvis du har tid
-
og træ deretter kjøtt annanas
og paprika vekselvis på grillspidd
-
hell over litt olivenolje
og stek spiddene
-
om lag 5 minutter på hver side
-
vend av og til
-
hvis du steker dem inne
sørg for god utlufting
for krydderblandingen
dufter veldig sterkt
disse tre smakene går utrolig godt sammen
– det krydrede kjøttet den saftige
fuktige annanasen
og den skarpe friske paprikaen
Siste kommentarer