grillspidd-med-kudu
16. november 2014
krydderblanding
2 ts malt spisskummen
1/2 ts knust sort pepper
1/2 ts chiliflak
1/4 kajenepepper
1 ts salt
	250 g kudu
	eller lammefillet
	i terninger 
	250 g annanas 
	1 boks av 454 g
	avrendt 
	1 grønn paprika
	i 2 cm store
	terninger 
olivenolje
- bland krydder og salt
 - og tilsett kjøtterningene
 - 
		la det stå i en halv time 
hvis du har tid
 - 
		og træ deretter kjøtt annanas
og paprika vekselvis på grillspidd
 - 
		hell over litt olivenolje
og stek spiddene
 - 
		om lag 5 minutter på hver side  
 - 
		vend av og til 
 - 
		hvis du steker dem inne
sørg for god utlufting
for krydderblandingen
dufter veldig sterkt 
	disse tre smakene går utrolig godt sammen
	– det krydrede kjøttet den saftige
	fuktige annanasen
	og den skarpe friske paprikaen
			
Siste kommentarer