fenikkelsaus
16. november 2014
	ca 200 g frisk
	fenikkel i skiver 
1 dl hakket gressløk
1 dl hakket persille
1 1/2 creme fraiche
1 kryddermål sort pepper
1 ts knuste fenikkelfrø
- legg fernikkelen
 - i en kjele
 - dekk den med vann
 - tilsett 2 kryddermål salt
 - kok fernikkelen
 - i ca 10 minutter
 - til den er myk
 - hell av vannet
 - men ta vare på det
 - ha fenikkel gressløk
 - persille og 1 dl
 - av kokevannet
 - i foodprosessoren
 - kjør det til en
 - jevn pure
 - hell pureen i en kjele
 - visp inn creme fraiche
 - og krydder
 - la sausen koke
 - et par minutter
 - smak den til
 - tilsett salt om nødvendig
 - serveres til ørret eller ristet lasks
 - 6 posjoner
 - sjø
 
			
Siste kommentarer