Loading...
X

boxty

500 g poteter
skrelt og revet

500 g poteter
kalde moste

450 g hvetemel

1 toppet ts bakepulver

1 stor smørklatt
smeltet

2 dl melk

  • vri den rå potetmassen
    i et kjøkkenhånkle
    for å fjerne overflødig væske
    og bland den med de
    moste potetene
  • ha i mel bakepulver
    og smeltet smør
    og smak til med salt og pepper
  • tilsett melk
    til passe konsistens
    alt ettersom du vil
    boxtyene faste som en kake
    eller løsere
  • for frokostpannekaker
    kan du tilsette
    melk til du får en
  • konsistens som vaffelrøre
  • varm opp olje i en stekepanne
  • og hell røra ut til små pannekaker
  • som stekes gyldene

Disse kan være søte eller usøtet
et godt kompromiss
er å servere dem med
sprø baconskiver og lønnesirup
til frokost.

Nydelig

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.