brownies-krevende
16. november 2014
640 g sukker
320 g smør,
romtemperert
360 g egg
200 g hvetemel
200 g mandel i skiver
30 g bakepulver
50 g kakao Valrhona
150 g Valrhona-sjokolade
til pensling
-
Rør smør og sukker
luftig ca 5 minutter
i en eltemaskin
-
rør inn et egg om gangen
på lav hastighet
-
tilsett resten av ingrediensene
og elt i 6 minutter
-
hell i dyp form 20×30 cm
med bakepapir i bunnen
-
bak på 180oC
i ca 50 minutter
-
avkjøl
-
skjær sjokoladen
i stykker
smelt den i vannbad
-
pensle den smeltede
sjokoladen på kaken
-
avkjøl
- skjær opp i stykker
16 brownies/ 2,5 timer / litt krevende
denne opprinnelige amerikanske
sjokoladedesserten er deilig
til en kopp kaffe
en brownie trives godt
i selskap med en kule vaniljeis
Siste kommentarer