Loading...
X

kryddermarinert-kyllingbryst

1 kg kyllingfillet bryst uten vingeben

3 finhakkete hvitløksfedd

1/2 finhakket rød grillet chili

1 ts salt

2 ts karri

1/2 ts malt spisskummen

1/2 ts indisk tandoori

1 dl soyaolje

kvernet pepper 

  • bland alle ingrediensene til marinaden

    kjør gjerne alt i en matmølle

  • hell marinaden over kyllingfilleene

    la dem godtgjøre seg natten over

    i kjøreskapet

    eller minimum en time på kjøkkenbenken

  • legg kyllingfilene utover på smurt stekebrett

    og bak i ca 12-15 minutter

    på 200oC

    stikk gjerne et spyd i et av filletne

    for å kjenne at det er gjennomstekt

    kommer det klar kjøttkraft ut av fileten

    er den ferdig

  • avkjøl ta gjerne vare på kraften

    den er god i saus

6 posjoner/ 20 minutter etter marinering / lett å lage

eplemost rik og syrlig

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.