Loading...
X

Tips til alternative ingredienser i kaker, konfekt og risengrynsgrøt

 

  • Kumelk kan i mange tilfeller erstattes av havredrikk, kokosmelk, rismelk, soyamelk og mandelmelk. Kokosmelk er et godt alternativ til risengrynsgrøt og risdesserter.
  • Det finnes melkefri mørk sjokolade og melkefri nougat.
  • Nøtter kan i visse kaker erstattes av tørket frukt, solsikkekjerner og gresskarkjerner eller utelates.
  • Marsipan fås kjøpt med og uten eggehvite og uten nøtter (falsk marsipan).
  • Glutenfrie melblandinger.
  • Bruke olje eller melkefri margarin til baking. Da kan bakverket også spises av melkeallergikere.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.