Loading...
X

tips-sjokolade


Sjokolade – lage pynt

Sjokoladepynt er en suveren måte å benytte rester av smeltet sjokolade på.


Tips:

Sjokoladedekor:
Ha matpapir eller bakepapir på et brett e.l. som passer i kjøleskapet. Ha sjokoladen i en lite kremmerhus laget av matpapir. Klipp et lite hull i enden på kremmerhuset og sprøyt sjokoladen i ønsket mønster på bakepapiret. Sett i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

Sjokoladeblader:
Ta noen stive blader og pensle på sjokoladen. Sett bladene i kjøleskapet. Når sjokoladen har stivnet kan du forsiktig dra bladene av sjokoladen.

Sjokoladeplater:
Smør den smeltede sjokoladen jevnt utover på papiret i et tynt lag. Sett i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet litt, men ikke helt. Skjær sjokoladen opp i firkanter. Sett sjokoladen i kjøleskapet til den har stivnet helt. Brekk så firkantene fra hverandre.

Sjokoladeruller:
Smør den smeltede sjokoladen jevnt utover på matpapir eller en fjøl i et tykt lag. Sett i kjøleskapet til sjokoladen er nesten helt hard, men ikke helt. Lag ruller enten med en ostehøvel eller med en skarp kniv.

 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.