Loading...
X

tips-honning


Honning

Honning gir fin smak og myk konsistens til kaker!


Tips:

Honning bør som regel varmes opp litt før den has i kakedeigen, slik at den er flytende og lett lar seg røre ut med resten av deigen. Unntaket er honning som er flytende også i romtemperatur (såkalt akasiehonning). Akasiehonning fås kjøpt på små plastflasker i de fleste velassorterte, norske matvarebutikker.

Norske honningkaker skal som regel lages med vanlig honning, mens utenlandske kaker ofte inneholder flytende honning. Jeg presiserer alltid i oppskriften hvis det er meningen at man skal bruke flytende honning.

Honning har svært lang holdbarhet når den oppbevares kjølig. Hvis honningen krystalliseres, er det bare å varme den litt til konsistensen blir jevn og glatt
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.