Loading...
X

tips-deig

Blanding av deig – klumpfri

Det er viktig å blande deigen slik at alle klumper fjernes. Hvis ikke, risikerer du blant annet å få hvite melklumper i kaken din. På den annen side er det viktig å ikke røre for mye, for da forsvinner all luft ut av deigen og kaken blir flatere og kompakt i konsistensen.


Tips:

Mitt aller beste tips er at du anskaffer deg en stålvisp. Med stålvisp mener jeg ikke en flat spiralvisp, men en stålvisp av den store, luftige typen som også kalles ballongvisp.

Min erfaring er at det å bruke ballongvisp er den aller mest effektive måten å blande tørre ingredienser inn i en kakedeig på. Melet blander seg raskt og du trenger å røre veldig lite for at deigen skal bli klumpfri. Anskaff deg en stålvisp så fort som mulig!
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.