saftgele
23. november 2014
        • kan lages av alle sorter saft ev et slag eller flere slag i blanding
• rå saft er ekstra friskt og godt til gele
• forskjellig smakstilsetting som sitronsaft krydder vin konjakk o.l. setter ofte en ekstra spiss på geleen
• vi blander saft og vann noe sterkere en vanlig drikke
    
                | 
             | 
                                
             | 
                    
| 
             
        • kan lages av alle sorter saft ev et slag eller flere slag i blanding
• rå saft er ekstra friskt og godt til gele
• forskjellig smakstilsetting som sitronsaft krydder vin konjakk o.l. setter ofte en ekstra spiss på geleen
• vi blander saft og vann noe sterkere en vanlig drikke
     
                
  | 
                    
        Instructions    
                - • legg gelantin 5-10 minutter i i bløt i kaldt vann • løs den opp i 1/4 kokende vann • avkjøl til den er lunken • bland saft og vann og • tilsett gelantin i en tynn stråle under god omrøring • hell gellen i form eller dessertgolle • sett den kald for å stivne • server en god vaniljesaus til
 
        Recipe Notes    
                • vi kan stadig få frem nye varianter av gele
• etter hva vi har av saft i huset
bedre suppe
        Del denne oppskriften    
                
			
Siste kommentarer