saftgele
23. november 2014
• kan lages av alle sorter saft ev et slag eller flere slag i blanding
• rå saft er ekstra friskt og godt til gele
• forskjellig smakstilsetting som sitronsaft krydder vin konjakk o.l. setter ofte en ekstra spiss på geleen
• vi blander saft og vann noe sterkere en vanlig drikke
|
|
• kan lages av alle sorter saft ev et slag eller flere slag i blanding
• rå saft er ekstra friskt og godt til gele
• forskjellig smakstilsetting som sitronsaft krydder vin konjakk o.l. setter ofte en ekstra spiss på geleen
• vi blander saft og vann noe sterkere en vanlig drikke
|
Instructions
- • legg gelantin 5-10 minutter i i bløt i kaldt vann • løs den opp i 1/4 kokende vann • avkjøl til den er lunken • bland saft og vann og • tilsett gelantin i en tynn stråle under god omrøring • hell gellen i form eller dessertgolle • sett den kald for å stivne • server en god vaniljesaus til
Recipe Notes
• vi kan stadig få frem nye varianter av gele
• etter hva vi har av saft i huset
bedre suppe
Del denne oppskriften
Siste kommentarer