pudding-brod
23. november 2014
Instructions
- • smør en avlang kakeform
- • hell melken over brødet og la det stå en stund for å bløtes opp og svelle
- • ha i smeltet smør revet sitronskall sitronsaft og rosiner
- • eller tørkede blåbær
- • litt kardemumme kan også haes i ca 1/2 ts
- • skill eggene pisk plommene sammen og ha dem direkte i røren
- • pisk hvitene stive og rør (skjær) dem lett inn i røren
- • fyll røren i formen og stek puddingen i vannbad ca 1 time
- • legg papir over så det ikke blir tykk skorpe på den
- • prøv med en tynn pinne eller kakenål om puddingen er stivnet helt gjennom
- • hvelv puddingen og server med rød saus
Recipe Notes
• varm brødpudding med rød saus smaker vidundelig
• er dessuten en glimrede måte å benytte gammel loff på
bedre suppe
Del denne oppskriften
Siste kommentarer