pudding-brod
23. november 2014
        Instructions    
                - • smør en avlang kakeform
 - • hell melken over brødet og la det stå en stund for å bløtes opp og svelle
 - • ha i smeltet smør revet sitronskall sitronsaft og rosiner
 - • eller tørkede blåbær
 - • litt kardemumme kan også haes i ca 1/2 ts
 - • skill eggene pisk plommene sammen og ha dem direkte i røren
 - • pisk hvitene stive og rør (skjær) dem lett inn i røren
 - • fyll røren i formen og stek puddingen i vannbad ca 1 time
 - • legg papir over så det ikke blir tykk skorpe på den
 - • prøv med en tynn pinne eller kakenål om puddingen er stivnet helt gjennom
 - • hvelv puddingen og server med rød saus
 
        Recipe Notes    
                • varm brødpudding med rød saus smaker vidundelig
• er dessuten en glimrede måte å benytte gammel loff på
bedre suppe
        Del denne oppskriften    
                
			
Siste kommentarer