Loading...
X

pai

pai
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
en god bærpai server med krem is eller vaniljesaus til vekker alltid begeistring
pai
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
en god bærpai server med krem is eller vaniljesaus til vekker alltid begeistring
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instructions
  1. Steketemperatur : 225oC
  2. plassering i ovnen:
  3. Tid forsteking :
  4. Tid hovedsteking :
  5. Tid hvile :
  6. trenger følgene utsyr i tillegg:
  7. Aluminiumsfolie
  8. bland sammen mel sukker vaniljesukker
  9. smuldre inn smøret eller margarin
  10. tilsett sammenvispet egg og elt deigen raskt sammen
  11. paideig bør bearbeides minst mulig for ikke bli seig
  12. blir deigen seig vil den krympe under steikingen
  13. pakk deigen i plast og la den hvile i kjøleskapet i ca 1 time
  14. smør paideigen trykk deigen ut i formen
  15. pass på at bunn og sider får et jevnt lag med deig
  16. prikk paien i bunn med en gaffel
  17. stek paiskallet midt ovnen 15-20 minutter av steketiden
  18. fargen skal være lyse gulbrun
  19. kantene kan dekkes med aluminiumsfolie de første 10 minuttene av steketiden
  20. de har ellers lett for å bli mer stekt enn bunnen
  21. la paiskallet bli kaldt i formen
  22. dryss sukker over bærene og la dem stå og trekke i 15-20 minutter
  23. fyll bærene i paiskallet
  24. utfør hvordan gelantin og visp den i eplemosten
  25. øs geleen over bjørnebærene når den begyner å bli tyktflytende
  26. geleen gir bærene et blankt og fint preg server paien lunken med krem eller vaniljesaus til
  27. Tips:
  28. variasjonsmulighetene er mange når det gjelder pai
  29. vi har mange ville bærslag som egner seg til pai
  30. deigen til paideig kan varieres
  31. noen ganger har vi lokk eller gitter over paien andre ganger ikke
  32. den enkleste form for pai er bær i bunnen av en form med smuldredeig over
  33. godt blir det på alle måter
  34. For å få paien til og trekke seg riktig så lager en hull i bunnen med en gaffel endel steder og så forsteker paien medet bakepapir som holder Linser eller andre ønskede ellementer på plass som holder vekten riktig under stekingen
  35. for å riktig utseende på toppen skjær først av kanten rundt når forstekingen er ferdig
  36. for å få riktig steking sett paien inn i ovnen på ferdig oppvarmet plate
Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.