Løvbiff i ruller
5. november 2014
- Camera: U20i
- Taken: 12 november, 2012
- ISO: 64
- Keywords: mat, missing_photo
- Shutter speed: 1/50s
Lise's ruller som serveres med saus og runde poteter
- Matrettmiddag
Porsjoner | Prep Time |
2 potions | 15 min |
Cook Time | Passive Time |
20 min | 5 min |
|
|
Lise's ruller som serveres med saus og runde poteter
|
Ingredienser
Inkludert i rull
- 3 skiver sylteagurk pariser
- 1 skive røkt skinke
- 3 skiver løk sjalott
- 3 stk tanpirkere av tre
- 1 skive ost fast eller revet
Porsjoner: potions
Enheter:
Instructions
Forberedelser
- Forbered alle ingrediensene legg ingrediensene i skåler
- Husk å sjekke tid på fryst vare, MAX 2 stykk av gangen Legg løvbiffen flatt fyll på følgende: Legg på Ost Legg på røkt skinke legg på løk legg på sylteagurk Rull sammen og lås med 3 stykk tanpirkere. Viktig at de er litt frossene og rulles sammen for stekes, er de for tinte så går det hull på dem.
Start pannen
- Plasser potetene ovnen og la de bli lys brune, rist gjerne hver gang du legger inn en løvbiff.
- ha ovnen på 100C til alle løvbiffene er i ovnen sett da ovnen på 200C Legg i ovnen etter at de er ferdig i panna Gjerne på et egnet fat til bruk i ovnen, ha gjerne det som flyter ut oppi sausen da dette blir god smak, Husk at tanstikkene står i ved servering ellers detter de fra hverandre.
- Plasser fatene på Bordet og alle kan forsyne seg, beregn 2 løvbiffer pr pesjon, Server gjerne med hjemmelaget saus Husk nyt maten Finn noe passende å drikke
Recipe Notes
Legg potet kulene inn før Løvbiffene så kulene får inn nødvendig tid lyse brune.
Del denne oppskriften
Siste innlegg
Arkiv
Fram og tilbake
M | T | O | T | F | L | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Siste kommentarer