Loading...
X

konfekt bjørn

konfekt bjørn
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Marinering legg faste og fine bjørnebær i et glass og hell over rum til bærene er dekket strø deretter sukker i glasset - ca 1/2 dl sukker pr dl rum la glasset stå kjørlig i 2-3 dager Marsipan Lag marsipan av like deler mandler og melis til 20 g bær går det med ca 100 g mandler og 100 g melis skold mandlene og la dem tørke på håndkle til neste dag eller tørk dem noen minutter i mikrobølgeovn på svakeste effekt mal mandlene på mandelkvern mal dem en gang til sammen med melisen tilsett sammenvispet eggehvite til massen blir fast og sammenhengende deig det skal lite til av eggehviten kjevle maskipanen til en tynn leiv og skjær ut rundinger som er passe store til å dekke bærene med bærene må være avrendt før bruk Sjokoladeglasur til overtrekk kan vanlig melkesjokolade brukes eller dronningsjokolade som gir en kraftigere sjokoladesmak bryt sjokoladen i biter og smelt den i et vannbad dronningsjokalade (44% kakao) tilsettes litt kokosfett pass på at temperaturen i den smeltede sjokoladen den bør bør ikke overstige 30-33oC for varm eller kald sjokolade gir grå farge rør i blandingen drypp konfekten i sjokoladen med 2 gaffler og legg dem på bakepapir legg dem i små papirformer når de har stivnet og oppbevar dem kjølig den tiloverblivene romen kan blandes med saft og bli til saftlikør ratafia Bjørnebærkonfekt lages av rommarinerte bjørnebær som dekkes med marsipan og deetter får et overtrekk av sjokolade både ferske og frossene bær kan brukes
konfekt bjørn
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Print Recipe
Marinering legg faste og fine bjørnebær i et glass og hell over rum til bærene er dekket strø deretter sukker i glasset - ca 1/2 dl sukker pr dl rum la glasset stå kjørlig i 2-3 dager Marsipan Lag marsipan av like deler mandler og melis til 20 g bær går det med ca 100 g mandler og 100 g melis skold mandlene og la dem tørke på håndkle til neste dag eller tørk dem noen minutter i mikrobølgeovn på svakeste effekt mal mandlene på mandelkvern mal dem en gang til sammen med melisen tilsett sammenvispet eggehvite til massen blir fast og sammenhengende deig det skal lite til av eggehviten kjevle maskipanen til en tynn leiv og skjær ut rundinger som er passe store til å dekke bærene med bærene må være avrendt før bruk Sjokoladeglasur til overtrekk kan vanlig melkesjokolade brukes eller dronningsjokolade som gir en kraftigere sjokoladesmak bryt sjokoladen i biter og smelt den i et vannbad dronningsjokalade (44% kakao) tilsettes litt kokosfett pass på at temperaturen i den smeltede sjokoladen den bør bør ikke overstige 30-33oC for varm eller kald sjokolade gir grå farge rør i blandingen drypp konfekten i sjokoladen med 2 gaffler og legg dem på bakepapir legg dem i små papirformer når de har stivnet og oppbevar dem kjølig den tiloverblivene romen kan blandes med saft og bli til saftlikør ratafia Bjørnebærkonfekt lages av rommarinerte bjørnebær som dekkes med marsipan og deetter får et overtrekk av sjokolade både ferske og frossene bær kan brukes
Del denne oppskriften
 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.