baersaus-traneknas-tjinus
25. november 2014
        Bærsaus 
• serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
 gele
 friske eller frossene bær
 kompott
 fruktgrøt
 kaker
 paier 
Krem
•krem serveres til: 
  
friske eller frossene bær
 kompott
 fruktgrøt
 kaker
 paier
• gele 
Bedre bærsaus
    
                | 
             | 
                                
             | 
                    
| 
             
        Bærsaus 
• serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
 gele
 friske eller frossene bær
 kompott
 fruktgrøt
 kaker
 paier 
Krem
•krem serveres til: 
  
friske eller frossene bær
 kompott
 fruktgrøt
 kaker
 paier
• gele 
Bedre bærsaus
     
                
  | 
                    
        Instructions    
                - • visp eggehvitene lett og rull tranebærene i den
 - • eull deretter bærene i melis
 - dette er en finsk spesialitet
 - tyttebær kan kan erstatte tranebærene
 - bærsaus tjinuski
 
        Del denne oppskriften    
                
			
Siste kommentarer