baersaus-traneknas-tjinus
25. november 2014
Bærsaus
• serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
Krem
•krem serveres til:
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
• gele
Bedre bærsaus
|
|
Bærsaus
• serveres til puddinger fløterand fromasjer og is
vaniljesaus
• vaniljesaus serveres til:
gele
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
Krem
•krem serveres til:
friske eller frossene bær
kompott
fruktgrøt
kaker
paier
• gele
Bedre bærsaus
|
Instructions
- • visp eggehvitene lett og rull tranebærene i den
- • eull deretter bærene i melis
- dette er en finsk spesialitet
- tyttebær kan kan erstatte tranebærene
- bærsaus tjinuski
Del denne oppskriften
Siste kommentarer