Loading...
X

vitmanesiske-karamellbananer

4 bananer

200 g japanske brødsmuler

100 g cashewnøtter

jordnøttolje

 

karamellsaus:

20 g smør

150 g mykt brunt sukker

4 ss vann

4 dråper vaniljeekstrakt

3 dl kokosmelk

2 ts kokkosmasse
kan sløyfes

 

tilbehør :

lime

iskrem

  • det blir virkelig nydelig hvis du
    legger vaniljestang i kokkosmelk
    kvelden før du tilbereder denne retten
  • og deretter skraper frøene opp
    i melken før du lager karamellsausen
  • hvis du ikke husker å gjøre det
    er vaniljeekstract en god erstatning
  •  
  • skrell bananene og
  • del dem i 4 på langs
  • rull dem godt i brødsmuler
  • og chashew nøtter
  • slik at de kleber seg skikkelig på
  • sett til side.
  •  
  • varm opp alle ingrediensene til sausen 
    til den får en gyldenbrun farge
    La den avkjøles
  •  
  • frytyrstek bananene til paneringen
    blir lyst gylden

  • fordel bananen på posjonstalerkener
    og hell caramellen ved siden av
    så bananene holder seg sprø
  • serveres sammen med
  • en limebåt og
  • valgfri iskrem  

4 posjoner

dette er en av de desserene du
ikke klarer å stoppe og spise den
er herlig sammen med ekte vanilje
eller kokosis

kom igjen og vær usikkelig nå
du vet at du har lyst

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.