vitmanesiske-karamellbananer
16. november 2014
4 bananer
200 g japanske brødsmuler
100 g cashewnøtter
jordnøttolje
karamellsaus:
20 g smør
150 g mykt brunt sukker
4 ss vann
4 dråper vaniljeekstrakt
3 dl kokosmelk
	2 ts kokkosmasse
	kan sløyfes 
tilbehør :
lime
iskrem
- 
		det blir virkelig nydelig hvis du
legger vaniljestang i kokkosmelk
kvelden før du tilbereder denne retten - 
		og deretter skraper frøene opp
i melken før du lager karamellsausen - 
		hvis du ikke husker å gjøre det
er vaniljeekstract en god erstatning - skrell bananene og
 - del dem i 4 på langs
 - rull dem godt i brødsmuler
 - og chashew nøtter
 - slik at de kleber seg skikkelig på
 - sett til side.
 - 
		varm opp alle ingrediensene til sausen 
til den får en gyldenbrun farge
La den avkjøles - 
		frytyrstek bananene til paneringen
blir lyst gylden - 
		
fordel bananen på posjonstalerkener
og hell caramellen ved siden av
så bananene holder seg sprø - serveres sammen med
 - en limebåt og
 - valgfri iskrem
 
4 posjoner
	dette er en av de desserene du
	ikke klarer å stoppe og spise den
	er herlig sammen med ekte vanilje
	eller kokosis
	kom igjen og vær usikkelig nå
	du vet at du har lyst
			
Siste kommentarer