Loading...
X

soltorkede-tomater-hvitlok

50 g bløtlagte soltørkede tomater

1 liten hakket løk

1 finhakket hvitløksbåt

olivenolje

1/2 dl tøtt hvitvin
(halvt eggeglass hvitvinseddit

+ 1 1 ts sukker)

1 ss tomatpure

1 dl kremfløte
(fylles i for konsistens)

6 hakkede oliven
Droppet

  • Legg de tørkede tomatene
  • i bløt i lunket vann
  • i ca 30 minutter
  • hell av vannet
  • og la tomatene
  • renne av seg
    kutt i små strimler
  • fres løk og hvitløk
  • forsiktig i olje
  • tilsett hvitvinseddiken
  • og la det koke sammen
  • i 1 minutt
  • tilsett tomater tomatpure
  • fyll på med olje fra spekapanna
  • spe med fløte
  • varm opp sausen
  • passer til biff og lignende.
  • sikkelige karbonader
  • smaker herlig
  • agurk  tomat salatblad.
  • Lises tips pasta må ha igjen …
     
  • 4-6 posjoner
  •  
  • kjøtt

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.