soltorkede-tomater-hvitlok
16. november 2014
50 g bløtlagte soltørkede tomater
1 liten hakket løk
1 finhakket hvitløksbåt
olivenolje
1/2 dl tøtt hvitvin
(halvt eggeglass hvitvinseddit
+ 1 1 ts sukker)
1 ss tomatpure
1 dl kremfløte
(fylles i for konsistens)
6 hakkede oliven
Droppet
- Legg de tørkede tomatene
- i bløt i lunket vann
- i ca 30 minutter
- hell av vannet
- og la tomatene
-
renne av seg
kutt i små strimler - fres løk og hvitløk
- forsiktig i olje
- tilsett hvitvinseddiken
- og la det koke sammen
- i 1 minutt
- tilsett tomater tomatpure
- fyll på med olje fra spekapanna
- spe med fløte
- varm opp sausen
- passer til biff og lignende.
- sikkelige karbonader
- smaker herlig
- agurk tomat salatblad.
-
Lises tips pasta må ha igjen …
- 4-6 posjoner
- kjøtt
Siste kommentarer