soltorkede-tomater-hvitlok
16. november 2014
50 g bløtlagte soltørkede tomater
1 liten hakket løk
1 finhakket hvitløksbåt
olivenolje
	1/2 dl tøtt hvitvin
	(halvt eggeglass hvitvinseddit 
+ 1 1 ts sukker)
1 ss tomatpure
	1 dl kremfløte
	(fylles i for konsistens)
	6 hakkede oliven
	Droppet
- Legg de tørkede tomatene
 - i bløt i lunket vann
 - i ca 30 minutter
 - hell av vannet
 - og la tomatene
 - 
		renne av seg
kutt i små strimler - fres løk og hvitløk
 - forsiktig i olje
 - tilsett hvitvinseddiken
 - og la det koke sammen
 - i 1 minutt
 - tilsett tomater tomatpure
 - fyll på med olje fra spekapanna
 - spe med fløte
 - varm opp sausen
 - passer til biff og lignende.
 - sikkelige karbonader
 - smaker herlig
 - agurk tomat salatblad.
 - 
		Lises tips pasta må ha igjen …
 - 4-6 posjoner
 - kjøtt
 
			
Siste kommentarer