Loading...
X

svinefilet-i-appelsinsaus

50 g smør eller olivenolje

1 liten løk i tynne skiver

750 svinefillet
skåret i 2,5 cm store terninger

revet skall av 2 appelsiner

saften er av 3 apelsiner

3,75 hønsebuljong

2 grønne chili hakket
eller 2 ts chillipasta

1 ts knust hvitløk

1 ss hakket koriander eller persille

2 ts maisenna

1 ss kaldt vann

salt

pepper

  • Varmm opp smør eller olje i en stor stekepanne
  • Sauter løken til den er gylden og myk
  • ta den opp av pannen
  • Legg fillet terningene i pannen og
  • la dem bli jevne brune på alle sider
  • Rør sammen appelsinskall, apelsinsaft,
    hønsebuljong, chilhi hvitløk og koriander eller persille
  • slå dem over kjøttet
  • La alt koke opp
  • legg løkskivene i.
  • Legg kjøttet over i en varm bolle
  • La det småkoke sammen i 10 minutter.
  • Legg kjøtet over i en varm bolle
  • Bland maisenna og vann
  • og jevn sausen med det
  • Rør godt
  • smak at sausen er riktig krydret
  • øs det over kjøttet
  •  

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.