Loading...
X

clasical-bolognese-sause

60 g tørket porcini sopp

100 ml extra virgin olivenolje

50 g smør

100 g pancetta

100 g selleri stengel finhakket

100 g gulrot finhakket

100 g wite løk, finhakket

4 kylling lever (ca. 75 g) renset av membran og finhakket

300 g hakket kalvekjøtt

300 g kjøttdeig

2 mild svinekjøtt pølser hud fjernes

2 sprigs hver Rosmary

2 sprigs hver salvie

2 sprigs hver timian

2 sprigs hver oregano

3 laurbærblad

125 ml tørr Hvite vin

1 ss trippel-konsentrert tomatpuré

havsalt

nykvernet sort pepper

150 ml helmelk

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

september 2025
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.