Loading...
X

kjottboller-med-sitron-spidd

200 g finhakket farse av kalve og svinekjøtt.

1 feed hvitløk, presset

1 sitron (skrubbes godt under varmt vann)

1 kvist rosmarin

salt

hvit pepper

1 egg, sammenvispet

1/2 – 1 dl buljong eller kraft, helst av kalv eller svin

olivenolje til steking.

50 g hel parmesan, høvlet.

 

bland det hakkede kjøttet med hvitløk, revet skall av en 1/" sitron  og hakket rosmarin.

Rør inn salt og pepper og tilsett egget.

Spe med buljong eller kraft, litt om gangen.

Sett farsen kjølig i en time.

Form runde kjøtboller som veier ca 30 g, stek kjøttbollene gyldene i olivenolje eller friter dem i vindruekjerneolje.

Tre kjøttbolllene på spidd og anrett dem med revet sitronskall og parmesan.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

januar 2025
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.