klissete-tamarind-dippsaus
16. november 2014
1 chili hakket
4 ss sake
1 ss 30% numoc mam
6 ss appelsinjuice
2 ss vann
4 sstamarindfruktmasse
	2 kaferlimeblad
	smuldred 
	palmesukker
	etter smak
- ha alle ingrediensene opp i en kjele
 - og varm opp under omrøring
 - smak til med palmesukker
 - slik at du får det passe søtt
 - la sausen koke inn til
 - den får konsistens som
 - tynt syltetøy
 - fjern eventuelle
 - tamarindsteiner og
 - 
		hell sausen opp i dippskåler
mens den fortsatt er varm - sett til avkjøling
 - serveres gjerne til krabbekaker
 
	hvis du liker sitrus vil du elske tamarind
	det eneste som må sies er at du må bruke
	selve fruktmassen ikke det svarte smakløse klinet 
	du får kjøpt de fleste steder det selges
	i invandrerbutikker og på nettsteder
	for matmonser 
så det er ingen unnskyldning
			
Siste kommentarer