Loading...
X

vinbrassert-oksehale-med-paerlelok

1 oksehale skåret i skiver i leddene

1 ss olje

1 ss tomatpurre

1 gulrot, i terninger

1 purre , i skiver

1 liten løk, hakket

1 fedd hvitløk, finhakket

2 dl rødvin, helt spansk

2 dl rødvin, helst spansk

1 kvist timian

200 g perleløk helst i hvitvinsedikk

1 liten bundt timian

1 liten bunt rosmarin

 

Vann ut oksehalenebitene i kaldt vann i 2 timer

la dem renne godt av pÃ¥ klede eller pÃ¥ kjøkkenpapir

Tilsett tomatpurre , gulrot, purre, løk og hvitløk.

Tilsett rødvin og rør godt opp fra bunnen av gryten

Tilsett salt timian og pepper

Tilsett 2 dl vann og la oksehalene trekke på svakt varme i ca 2 timer eller til de er helt møre.

Ta opp halene og kok inn kraften i gryten til den er tykk.

Sil kraften over halene og server dem med syltet perleløk (uten kraft).

Pynt med timian og rosmarinblader.

 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.