Loading...
X

lam-gjeteskum

1 dl fløte

1 kvist timian

1 feed hvitløk

1 dl gjeitemelk

1 plate gelantin

4 små enkle lammekoteletter med lange bein reinskårede.

olje til steking

 

4 smÃ¥ enkle  lammekotelettene med lange bein reinskÃ¥rede

olje til steking

Legg gelantinplaten i bløt i kaldt vann i 5 min.

Kok opp fløten med timian og hvitløk

smak til fløten med salt og pepper

Kryst av vannet ut av gelantinen og ha den i den vaarme fløten,

Rør til den har løst seg opp.

tilsett gjeitemelk.

Avkjøl blandingen og sil den.

Hell den kalde fløteblandingen på en sodaflaskesifongflaske.

Sett i en gasspatron (eller kjør fløteblandingen til skum i hurtigmikser eller stavmikser.

Stek lammekotelettene og anrett dem med gjetemelkskum.

Tips gjeitemelk kan erstattes mred Helmelk

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

september 2025
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.