Loading...
X

hvit-asparagis

8 hvite asparagis

1 ts sukker

havsalt

1 tsgrov sennep

50 g skållede mandler, grovhakkede.

1 dl melk

 

skrell asparagisene og skjær av den nederste harde delen av stilkene.

Skrell nederste del av stilkene med potetskreller.

Kok aspargisen i en vid kasserolle i 1 dl vann tilsatt salt og sukker.

La aspargisen simre (trekke ved kokepunktet) til de er møre,

men fremdeles litt faste i mitten.

Ta opp aspargisene og kok in kokekraften med litt sennep.

Vend aspargisene i den inkokte kraften.

Kok opp melk og mandler set kjelen til side og la trekke i 1/2 time.

Sil av melken og kjør den til skum i en hurtigmikser eller stavmikser.

Anrett aspargisene kokekraften og pynt med melkeskom og mandler.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

februar 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.