Loading...
X

gronn-saus

125 g dypfryste grønne erter

1 fiskebuljongterning

1 1/2 dl vann

1 dl tørr vermunt

1 dl creme fraishe

salt

  • kok ertene
    etter anvisningen
    på pakken
  • ha ertter vann
  • fiskebuljong og vermunt
  • i foodprosessoren
  • og kjør det til
  • en jevn saus
  • sil sausen
  • over i en kjele
  • tilsett creme fraiche
  • og varm opp
  • smak eventuelt
  • med salt
  • sausen passer
  • godt til kokt fisk
  • for eksempel piggvar
  • elle sjøtunge
  •  
  • 4 posjoner
  •  
  • sjø

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.