Loading...
X

churror

2,5 dl vann

1 1/2 ts salt

4 ss smør

200 g hvetemel

3 egg, sammenviskede

vindruekjerneolje

 

Ha vann, salt og smør i en kasserolle

Kok opp og tilsett mel.

Rør kraftig med sleiv til deigen samler seg til en klump.

Ta kasserollen av plata og avkjøl deigen til den er lunken.

Rør inn eggene, litt om gangen til deigen er passe fast.

Ha rikelig med olje i en tykkbunnet kasserolle eller gryte med rette kanter.

Varm opp oljen til 160-180 grader.

Ha deigen i sprøytepose og klem den uti ca 15 cm lange stykker rett ned i oljen.

Bruk helst stjernetupp.

Friter churrosene i ca 6 min

Ta opp Curossene med hulsleiv og la de renne av på kjøkkenpapir.

Serveres til varm sjokolade. 

 

 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

januar 2025
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.