minipizza-gjeitost-valnotter-aprikoser
13. august 2014
Oppskriften gir 20 små pizzaer.
| Bland Vann, olje , Gjær og salt i en bolle | |
| 1 dl vann | Arbeid inn melet, litt av gangen |
| 1/2 dl olivenolje | til deigen slipper bollen. |
| 25 g gjær | Hev deigen på et ganske kjørlig sted i 2 timer |
| 1/2 ts salt | Kok apprikosene i 10 min i vann og sukker. |
| Hvetemel gjerne italiensk (tippo 00) | Kjevle deigen tynt ut og form små, runde pizzabunner |
| på ca 10 cm i diameter | |
| 8 tørkede apprikoser | Legg ost, valnøtt kjerner og apprikoser på pizzabunnene |
| 1 dl vann | Stek pizzaene i forvarmet stekeovn ved 25 gader i 5-7 minutter |
| 50 g sukker | Pynt med rocula |
| 50 g lagret hvit gjeitost , oppsmuldret | Drypp på olivenolje |
| 12 ferske valnøttkjerner | Dryss på salt |
| rucolasalat | |
| God olivenolje | |
| havsalt |
Siste kommentarer