fylte-hvitloksbrod
13. august 2014
4 tynne loffskiver
1 ss olivenolje
1 hel hvitløk
2 ss olivenolje
1 stor tomat
bassilikumblader
Pensle loffskivene med olivenolje og brett den rundt et rør eller cornetform.
Legg de formede loffkivene på steikeovnristen og rist dem i stekeovnen ved 150 grader til de er gyldene.
Del opp hvitløken i fedd, skrell dem og vend dem i salt og olivenolje.
Pakk inn feedene i aluminiumsfolie og bak dem i stekeovnen ved 150 grader til de er helt møre, tar ca en halv time.
Press Hvitløksfeedene gjennom en sikt eller i en hvitløkspresse.
Del tomaten, ta ut kjernene med en teskje.
Ta de formede loffskivene av rørene eller cornetformene og fyll dem med hvitløkspure.
Pynt med tomatekjerner og bassilikumblader og server. + melis
Siste kommentarer