Ingrediens: melis

sorbet-hurtig-bringebaer

Sorbet er mer forfriskende en vanlig iskrem den er heller ikke så kaloririk på varme sommerdager er det svalende med en bærsorbet med smak av skog og mark vi kan lage sorbet av ferske eller frossene bær av syltetøy eller saft vin likør eller konjakk kan tilsettes for smakens skyld iblandt tilsettes også litt fløte har vi en sorbetmaskin får sorbeten en jevnere konsistens som regel tilsetter vi stivpiskede eggehviter for å få en bedre konsistens men det er ikke helt nødvendig med eggehviter ----------------------------------------------------------------------------------------------- vi kan lage sorbet i en fei hvis vi bruker dypfryste bær uten å tine dem først

Bringebærparfaith

parfait-bringebaer Parfait betyr fullkommen og en is som bærer Parfaithnavnet har gjerne et preg av luksus - mange eggeplommer og mye fløte -

baeris-markjordbaer

baersaus-traneknas-tjinus

Bærsaus • serveres til puddinger fløterand fromasjer og is vaniljesaus • vaniljesaus serveres til: gele friske eller frossene bær kompott fruktgrøt kaker paier Krem •krem serveres til: friske eller frossene bær kompott fruktgrøt kaker paier • gele Bedre bærsaus
Loading...
X