Loading...
X

sjokoladesaus

250 g mørk kokesjokolade

1 1/4 dl vann

1 ss konjak

1 ss finhakket appelsinskall

  • hakk sjokolade
  • bland sjokolade og vann
  • i en kjele
  • rør til sjokoladen har smeltet
  • og blandingen er jevn og glatt
  • la sausen småkoke til den tykkner
  • ta den av platen
  • og smak den til med konjakkk
  • rør inn appelsinskallet
  • server den varme sjokoladesausen til iskrem
  • eller hermetisk frukt
  •  
  •  
  • 4 posjoner
  • dessert

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.