Loading...
X

sitron-riving-av-skall


Sitron – riving av skall

Revet sitronskall gir ekstra god sitronsmak til bakverk.


Tips:

Bruk aller helst økologiske sitroner når du skal rive sitronskall, da unngår du sprøytemidler. Kjøpes på helsekostforretninger og store matvarebutikker (f.eks. Meny). Får du ikke tak i økologiske sitroner, er det viktig at du vasker sitronene godt i varmt vann og så tørker dem med en kjøkkenhånkle.

Bruk en rivjern med små hull til å rive sitronskallet. Riv bare det gule skallet og minst mulig i det hvite laget under skallet – det gir lett en bitter smak.

 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.