Loading...
X

klissete-tamarind-dippsaus

1 chili hakket

4 ss sake

1 ss 30% numoc mam

6 ss appelsinjuice

2 ss vann

4 sstamarindfruktmasse

2 kaferlimeblad
smuldred

palmesukker
etter smak

  • ha alle ingrediensene opp i en kjele
  • og varm opp under omrøring
  • smak til med palmesukker
  • slik at du får det passe søtt
  •  
  • la sausen koke inn til
  • den får konsistens som
  • tynt syltetøy
  •  
  • fjern eventuelle
  • tamarindsteiner og
  •  
  • hell sausen opp i dippskåler
    mens den fortsatt er varm
  •  
  • sett til avkjøling
  •  
  • serveres gjerne til krabbekaker
  •  

hvis du liker sitrus vil du elske tamarind
det eneste som må sies er at du må bruke
selve fruktmassen ikke det svarte smakløse klinet
du får kjøpt de fleste steder det selges
i invandrerbutikker og på nettsteder
for matmonser

så det er ingen unnskyldning

 

 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

juli 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.