tips-former
6. desember 2014
Kakeformer:
Springform med avtagbar kant (størrelse 20 cm, 22 cm, 24 cm og 26 cm)
Formkakeformer (1 liter, 1,5 liter, 2 liter og 2,5 liter)
Brødform (1 liter, 1,5 liter og 2 liter)
Liten langpanne (ca 20×30 cm)
Stor langpanne (ca 30×40 cm)
Firkantet form (ca 20×20 cm)
Liten ildfast form (ca 15×20 cm)
Muffinsbrett (2 stk med 12 muffinshull som rommer ca 1 dl)
Muffinsbrett til amerikanske muffins (2 stk med 6 hull som rommer ca 2 dl)
Muffinsbrett til mini-muffins (4 stk med 12 små hull til mini cupcakes)
Paiformer (med og uten avtagbar kant)
Kakeformer med innebygget kakefat er smarte til f.eks. ostekaker og andre kaker med kjeksbunn.
Siste kommentarer