Loading...
X

sjekk uyiuy 090o98098

1171 1405 tips til kakedeig tips-til-kakedeig " Kakedeig: Bakeboller i plast (gjerne en stor til langpannekaker og en middels stor) Bakebolle i metall (praktisk når noe skal smeltes eller piskes over vannbad) Måleskjeer (1 dl, 1 ss, 1 ts, krm) Litermål (opp til 10 dl) Stålvisp (også kalt ballongvisp, til røring av klumpfrie deigen) Sleiv (til blanding av gjærdeig o.l.) Slikkepott (slikkepotter av silikon er ofte for harde) Stor sikt (til sikting av mel o.l.) Mandelkvern (til maling av nøtter, riving av sjokolade o.l.) Bakepensel (for å pensle kaker med f.eks. egg) Bakenål (for å sjekke om kaken er ferdigstekt) Liten kjele (til smelting av smør, sjokolade o.l.) Fjøl (til hakking av nøtter, sjokolade o.l.) Kjevle " 1 199 12.05.2013 09:17 43 12.05.2013 12:48 43 0 0000-00-00 00:00:00 12.05.2013 09:17 0000-00-00 00:00:00 {"image_intro":"","float_intro":"","image_intro_alt":"","image_intro_caption":"","image_fulltext":"","float_fulltext":"","image_fulltext_alt":"","image_fulltext_caption":""} {"urla":null,"urlatext":"","targeta":"","urlb":null,"urlbtext":"","targetb":"","urlc":null,"urlctext":"","targetc":""} {"show_title":"","link_titles":"","show_intro":"","show_category":"","link_category":"","show_parent_category":"","link_parent_category":"","show_author":"","link_author":"","show_create_date":"","show_modify_date":"","show_publish_date":"","show_item_navigation":"","show_icons":"","show_print_icon":"","show_email_icon":"","show_vote":"","show_hits":"","show_noauth":"","urls_position":"","alternative_readmore":"","article_layout":"","show_publishing_options":"","show_article_options":"","show_urls_images_backend":"","show_urls_images_frontend":""} 2 23 1 43 {"robots":"","author":"","rights":"","xreference":""} 0 *

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

desember 2025
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.