Loading...
X

sopp-i-saus

den ville og moskusaktige aromaen
av bark og fuktig jord
gir noe spesielt til
mange sauser

det er bedre å tørke soppen
med kjøkkenpappir
en å vaske den
siden den absorberer vann
og mister smak
 

soppen hakkes
eller skjæres i tynne skiver og
tilsettes under koking

 

Noen sopper som
hvit dyrket sjampinjong
har en tendens til å mangle smak
så disse kan du bruke rikelig av

 

andre som shiitake har en
relativ skarp smak og
bør brukes med forsiktighet

 

tørket sopp er
en god erstatning
for frisk bløtlegges først

 

men det aller aller beste er
svarte eller hvite trøffler
som tilsettes noen minutter
før servering

bedre SAUS

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.