Loading...
X

saus-blod

I norge får du kun kjøpt griseblod

ta noen dråper eddik i blodet
så koagulerer det ikke like lett

beregn 1 1/2 dl pr liter saus
eller litt mer hvis du vil ha en tykkre saus

brukes i viltsauser og anderetter
gjerne i rødvinsauser

  1. Ta den nesten kokende sausen av varmen
     
  2. tilsett blodet
     
  3. rør hele tiden med en tresleiv
     
  4. sett kasserollen tilbake på varmen
    med middels sterk varme

     
  5. la sausen småkoke under
    omrøring til den tykner

     
  6. så snart sausen når kokepunketet
    tar du kasserollen av varmen og og
    siler den gjennom en finmasket sil
    ned i en annen kasserolle

     
  7. hold sausen varm og
     
  8. server så raskt som mulig

 

bedre SAUS

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.