Loading...
X

reduksjon-av-saus

Du bør kunne bedømme bare med blikket om sausen er redusert til riktig konsistens men det er likevel nyttig å bruke baksiden på en skje for å få riktig bedømelse av sausen la sausen avkløles litt på skeen før du lar fingeren gli ned langs siden (halveis inne på skjeen på langs)

reduser sausen over sterk varme for å oppnå ønsket konsistens:

  1. tynn vanndig
  2. litt tykkere
  3. tykk
  4. veldig tykk demi-glance

Når sausen reduseres kommer

  1.  Skum = proteinstoffer
    til overflaten
  2. skum det av
  3. Viktigst !!!
    du skal aldri smake til
    sausen med krydder før den har
    nådd riktig konsistens

bedre SAUS

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.