Loading...
X

gjeitost-med-rosmarin

2 1/2 dl melk
er osken veldig myk
trenger du bare
1 1/2 dl

30 g friske rosmarinnåler

300 g chevreost
rørt myk evn

snøfrisk naturell

salt og

nykvernet pepper

  • kok melken opp i en liten kasserolle
  • trekk kasserollen av varmen og
  • tilsett rosmarinnålene
     
  • legg lokk på og
  • la det trekke til melken er helt kald
     
  • sil den avkjølte melken
     
  • pisk den inn i osten og
     
  • smak til med salt og pepper
     
  • sausen er nå klar til servering 

TilberedingsTid : 3 minutter  KokeTid : til kokepunktet 

mengde:

Posjoner: 6

 Sauce au fromage de chevre frais et au rosmarin

server denne sausen til en bolle:

  • råkost
  • kald kokt fisk
  • kald stekt fisk
  • kald kokt kylling
  • kald stekt kylling
  • store reker
  • scampi 

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.