gjeitost-med-rosmarin
11. september 2014
2 1/2 dl melk
er osken veldig myk
trenger du bare
1 1/2 dl
30 g friske rosmarinnåler
300 g chevreost
rørt myk evn
snøfrisk naturell
salt og
nykvernet pepper
- kok melken opp i en liten kasserolle
- trekk kasserollen av varmen og
- tilsett rosmarinnålene
- legg lokk på og
- la det trekke til melken er helt kald
- sil den avkjølte melken
- pisk den inn i osten og
- smak til med salt og pepper
- sausen er nå klar til servering
TilberedingsTid : 3 minutter KokeTid : til kokepunktet
mengde:
Posjoner: 6
Sauce au fromage de chevre frais et au rosmarin
server denne sausen til en bolle:
- råkost
- kald kokt fisk
- kald stekt fisk
- kald kokt kylling
- kald stekt kylling
- store reker
- scampi
Bedre saus
Siste kommentarer