Loading...
X

krydder-info-rosmarin

Rosmarin

Latinsk navn: rosmarinus officinalis

smakspartnere

  1. hvitløk
  2. lam
  3. kylling
  4. svin
  5. okse
  6. squash
  7. sopp
  8. løk
  9. poteter  
  10. epler
  11. appelsiner
  12. aprikoser
  13. pærer
  14. jordbær
  15. lavendel
  16. sjokolade

Passet til følgende typer mat:

  • kamskjell fenikkel og apelsinsalsa
  • kanin røkt bacon tomat bønner
  • pannert skjøtunge hasselnøtter
  • lammelår anchoiade
  • grønnsaker med fetaost
  • ovnsbakt squash riccota
  • ovnsbakt  løk
  • eple og apprikosterter
  • eggekrem med sjokolade
  • grillet sennepsglassert skogdue med søtpotet og fenikkel
  • steker lam
  • kylling
  • bakte poteter
  • grillede poteter
  • stekte poteter
  • i eddik

vet om følgende varianter

  1. a
  2. b
  3. c

finnes i følgende alternativer til denne kryddret

  1. del av herbes de provance
  2. g
  3. h

normal mengde pr posjon er .

 

aroma som :

 

er tilgjennelig tørket

lagringstid:

er tilgjennelig frisk

best/enklest tilberedt

  • hakket
  • krydderkvern
  • morter
  • ristet i tørr panne
    så male dem
  • klippet
  • hel
  • raspet
  • i pulver
  • i væske
  • type væske
  • kan fryses X

lagringstid:

Sesong :

 

krydderet er

  • mildt
  • sterkt
  • spicy
  • hot

smaken er

  • salt,
  • søtt,
  • syrlig 
  • bittert
  • umami

 

Passer sammen med

kommer fra :

 

bassert på :

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.