Loading...
X

krydder-info-mynte

Mynte

 

Latinsk navn: mentha spp.

smaksparnere

  1. erter
  2. bondebønner
  3. fenikkel
  4. artisjokk
  5. harde frukter
  6. vannmelon
  7. fersken
  8. jordbær
  9. bringebær
  10. fløte
  11. egg
  12. yoghurt
  13. lammekjøtt
  14. fetaost
  15. ricotta

Passet til følgende typer mat:

  • tung fet mat
  • lammestek
  • frisk chutney
  • hete karriretter
  • tomater
  • agurk
  • yoghurt
  • kalde supper
  • salater

vet om følgende varianter

  1. 25 arter og varianter
  2. grønn-
  3. grå-
  4. bowels-
  5. eple
  6. eau de cologne-
  7. basillikum-
  8. ananas-
  9. svart pepper-
  10. ingefær-

finnes i følgende alternativer til denne kryddret

  1. f
  2. g
  3. h

normal mengde pr posjon er .

 

aroma som :

 

er tilgjennelig tørket

lagringstid:

er tilgjennelig frisk

best/enklest tilberedt

  • hakket
  • krydderkvern
  • morter
  • ristet i tørr panne
    så male dem
  • klippet
  • hel
  • raspet
  • i pulver
  • i væske
  • type væske

lagringstid:

Sesong :

 

krydderet er

  • mildt
  • sterkt
  • spicy
  • hot

smaken er

  • salt,
  • søtt,
  • syrlig 
  • bittert
  • umami

 

Passer sammen med

  • romerske artisokker
  • kyllingsalat med aubergtine
  • linguine med fetaost & gresskarfrø
  • sursøt squash sjømat med fenikkel
  • frukt-tabouleh
  • myntesorbet gin tonic annanas-charpaccio
  • turkish delight
  • lettlaget sjokoladesufflet
  • nektariner med lavendelhonning
  • hummersalat mango & safran
  • persisk eggerøre

kommer fra :

 

bassert på :

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

august 2025
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.