Loading...
X

varm-vinaigrette

2 ss kalvekraft fond de veau eller
amrikansk saus 

5 ss olivenolje

3 ss sherryeddik

1 frisk timiankvist
finhakket

salt

nykvernet pepper

  • varm kraften til sausen til 60-80oC
  • Ha alle ingrediensene i sausene og
    bland dem godt sammen med
    å piske kraftig server sausen straks
    mens den enda er lun.  

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : kort

mengde:

Posjoner: 6

 Vinigrette tiède

En yppelig vinaigrette til
solide blanede salater
basser dressingen på hovedingrediensen
– amrikansk saus til skaldyr
– kalvekraft til kanin kyllinglever etc
eller bruk stekesky fra kylling
eller stek
som basis for vinaigretten

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.