Loading...
X

safranvinigrette

3 ss hvitvinseddik

en stor klype safrantråder

6 ss jordnøttolje

1 ss sesamolje

1 ts soyasaus

salt

kajennepepper

  • varm eddiken i en liten kasserolle og
  • tilsett safranen
  • ta kasserollen av platen og
  • la det trekke
  • til eddiken er avkjølt
  • pisk inn de øvrige ingrediensene
    godt sammen med en liten visp  
  • vinigretten er nå klar til servering

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : ingen 

mengde:

Posjoner: 6

 Vinigrette au safran

denne vinigretten er særlig god servert med

blandet salat av feks feltsalat eller eikebladsalat

gratinert med kamskjell eller

varme grillede sjøkrepshaler og noen korianderblader

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

september 2025
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.