Loading...
X

parmesanvinigrette

1 ts engelsk
sennepspulver

2 ss champaneeddik

6 ss kremfløte

30 g nyrevet parmesan

1 ss finklippet gressløk

salt

nykvernet pepper

  • rør sennepspulveret inn i eddiken
    i en bolle
  • tilsett de andre  ingrediensene 
  • smak til med salt pepper  

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : ingen

mengde:

Posjoner: 6

 Vinigrette e la creme et au parmesan

dressingen passer godt til
rå endivsalat spinat eller soppskiver

virker den for tykk
kan den tynnes med litt grønsakskraft
eller kokende vann

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.